YouTube će možda obrisati vaš kanal ako ne zarađuje dovoljno novca


Naslov ove vijesti možda navodi na pogrešan zaključak, ali upravo tako izgledaju novi uslovi korišćenja YouTube-a. Nakon najnovijeg ažuriranja uslova, svi kreatori sadržaja zbunjeni su određenom stavkom.

Logo youtube
Izvor: Nezavisne

U odjeljku “Obustava i ukidanje naloga” dodata je kontroverzna stavka: “YouTube može da vam ukine pristup usluzi ili pristup sa vašeg Google naloga, djelimično ili u cjelini ukoliko YouTube vjeruje da, prema vlastitom nahođenju, pružanje usluge vama više nije komercijalno održivo”. Prema ovoj izjavi čini se da bi YouTube mogao samo da izbriše vaš YouTube nalog/kanal ako niste komercijalno isplativi za njihovu platformu.

Ne možemo biti previše sigurni šta to znači, ali ključna riječ “komercijalno” ne ukazuje nužno na ograničenja za ljude koji promovišu govor mržnje ili nasilni sadržaj. Takođe, teško je pretpostaviti faktore koje će ova društeva mreža da uzme u obzir pri procjenjivanju da li je kanal (ili Google nalog uopšte) “komercijalno održiv”.

Kao odgovor na izvještaje 9to5Google-a na istu priču, PR je spomenuo da je sve upravo onako kako je i bilo, a ažuriranje uslova usluge osigurava da ih je lakše razumjeti nego ikad prije. Iako je zvaničan odgovor možda obećavajući, sigurno je diskutabilna stavka koja je uznemirila sve kreatore sadržaja. http://studentbl.com/najavljena-cetvrta-konverzija-u-pretprodaji-prodano-100-ulaznica/

Izvor: Nezavisne, Ubergizmo

Koncert u Banskom dvoru - Vlatko Stefanovski Trio
Uvedene obavezne lekcije o klimatskim promjenama

 • Achiene
  2021-06-14 - 04:39
 • Achiene
  2021-06-15 - 08:03
 • Dawn Able
  2021-07-12 - 13:10

  I’m not that much of a internet reader to be honest but your blogs really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your website to come back later. All the best

 • Leticia Storm
  2021-07-26 - 21:57

  I am really impressed with your writing skills and also with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Anyway keep up the nice quality writing, it is rare to see a nice blog like this one nowadays.

 • WilliamNoinc
  2021-07-31 - 16:44

  free personals
  over 60 dating

 • free online gay dating
  2021-08-02 - 21:48

  Thanks a ton! This is an remarkable webpage. https://gaydatingzz.com/

Your email address will not be published. Required fields are marked *