USLOVI KORIŠTENJA

Studentski portal StudentBL je medij otvorenog tipa, gdje svi zainteresovani mogu da se uključe u stvaranje sadržaja. Ipak, zainteresovani trebaju da znaju da uredništvo zadržava pravo da uputi sugestije prije objavljivanja, koje će se isključivo odnositi na stilsko-pravopisne i novinarske kriterijume. Garantujemo da neće biti cenzure, prvi put kada zabranimo nečiji tekst zbog stava ili mišljenja, momentalno ćemo podnijeti ostavke na ovom mediju.

Autorski tekstovi (i drugi sadržaji) naših saradnika su označeni imenom i prezimenom ili odrednicom Redakcija StudentBL. Dozvoljeno je prenositi sadržaje u cjelosti ili sa pojedinim dijelovima, ali uz obavezan link ka originalnom sadržaju. U određenim slučajevima, preuzimanje je zabranjeno, ali ukoliko postoji napomena na kraju teksta.

Sadržaji koje preuzimamo iz drugih izvora su označeni tačnim izvorom, te ne snosimo autorska prava na njih. Međutim, svakako snosimo dio odgovornosti za tačnost i preciznost informacija, tako da to nećemo korisititi kao izgovor: sve informacije će biti provjerene prije objavljivanja.

No comments yet! You be the first to comment.