Trinkijeri: Igrali smo sa navijačima i odigrali sjajnu utakmicu! Čestitam!


Andrea Trinkijeri rekao je na konferenciji za novinare da su crno-beli “velikim naporom u finišu” uspeli da dođu do trijumfa, kojim su popravili skor na 4-0 i u B grupi Evrokupa stekli dve pobede prednosti u odnosu na najbliže pratioce.

Osećam da prvo treba da čestitam igračima. Odigrali su, ukupno gledano, sjajnu utakmicu. Igrali smo sa navijačima. Imali smo lošu treću četvrtinu, ali njihov talenat je veliki, rekao je Partizanov šef struke.

U prvom poluvremenu smo igrali dobro 16-17 minuta. Onda smo napravili nekoliko grešaka i posle njihove dve trojke se promenio momentum. Oni su izašli jako, mi nismo bili dobri, pokušavali smo da nađemo ritam, ali smo sačuvali savršeni trud za kraj meča. Ne najbolju igru, nego najbolji napor, dodao je on.

Dobre partije pružili su Rašon Tomas, Vilijam Mozli, Ognjen Jaramaz… Trinkijeri je otkrio ko je za njega bio MVP utakmice.

“Tomas nije trenirao 12 dana. Ne može sve na prevaru, ova utakmica je bila zahtevna, moraš da imaš ritam, trening… Ali, on je uspeo da najbolje ostavi za kraj. Mislim da nam je mnogo pomogao, kao što nam je pomogao i Mozli, kao i Zagorac u odbrani. Odigrao je tri-četiri vrhunske timske odbrane”, rekao je Italijan, pa “poentirao”.

Trinkijeri: Igrali smo sa navijačima i odigrali sjajnu utakmicu! Čestitam!
Foto:MONDO.BA

Izvor: MONDO.BA

Rekreatvni "All-star" u humanoj misiji
Potpisan ugovor: Dvostruki šampion Evrope prvi gost turnira u Doboju 2020.

Your email address will not be published.