Treća regionalna digital marketing konferencija “Konverzija” uskoro u Banjaluci


Digital marketing konferencija “Konverzija” u posljednje dvije godine privukla je dosta medijske pažnje, ali i veliko interesovanje stručnjaka iz oblasti digitalnog marketinga.

Pored kvaliteta sadržaja, te iskusnih i zanimljivih predavača, jedan od glavnih razloga za uspjeh i popularnost konferencije jeste sam pristup organizatora, koji od samog početka “Konverziju” vide kao mjesto nesebičnog dijeljenja znanja na kojem apsolutno svi imaju priliku naučiti nešto novo.

Ove godine “Konverzija” će se održati 13. i 14. aprila u Banskom dvoru u Banjoj Luci, koji između ostalog nudi spektakularnu pozornicu, a među 26  predavača nalaze se i četiri internacionalna, koja će podijeliti svoje iskustvo i znanje na engleskom jeziku.

Za razliku od prethodne dvije godine, kada su organizatori u kratkim video klipovima predstavljali predavače konferencije, ove godine su tu ulogu predavači preuzeli na sebe, a koliko su inovativni i kvalitetni možemo zaključiti iz videa u kojem se predstavljaju Goran Jankuloski i Miloš Skokić iz agencije Žiška.

Goran Jankuloski i Miloš Skokić | Konverzija 2019

Jedno je sigurno, Goran i Miloš znaju šta je važno kod kreiranja (Instagram) contenta da biste privukli pažnju, klikove, lajkove, komentare i napravili zacrtane rezultate – a to svi želimo. Šta ćete to naučiti o Instagramu tokom predavanja ovog sjajnog Žiška dvojca na #konverzija2019 pogledajte u videu!–> www.konverzija.org

Gepostet von Konverzija am Mittwoch, 23. Januar 2019

“Oduševljeni smo pristupom predavača, ali i ostalih učesnika prema “Konverziji”, stoga smo ove godine pripremili više iznenađenja, naročito kada je u pitanju networking. Tako će učesnici ovogodišnjeg izdanja dobiti unikatne, personalizovane poklone, koji će pomoći u umrežavanju sa ostalim učesnicima i predavačima, što je iznimno važno. Drago nam je što balkansko tržište pokazuje spremnost i užitak u usvajanju najsavremenijih i najzabavnijih tački jedne digital marketing konferencije.”, rekao je Nedim Šabić, jedan od organizatora.

Zbog velike potražnje za stručnim radionicama, organizatori su odlučili ove godine ponuditi čak četiri dvodnevne radionice u danima prije same konferencije. Ovogodišnja ponuda radionica se odnosi na četiri sektora digitalnog marketinga, a to su Google Ads, Google Analytics, E-commerce marketing i SEO.

“Ove godine očekujemo burnu diskusiju između direktora digital marketing agencija na temu najvećih izazova u radu sa klijentima. Osim toga, predavanja se sve više fokusiraju na detaljan prikaz slučajeva iz domaće prakse, jer na taj način učesnici mogu najviše naučiti. Drago nam je što smo već od prve “Konverzije” otišli korak dalje od uopštenih, teoretskih predavanja, te učesnicima ponudili konkretna i praktična znanja koja odmah mogu primijeniti na svoje poslove”, rekao je Nemanja Krecelj, direktor agencije Grape, saorganizatora konferencije.

Treba naglasiti da je grad Banja Luka, na čelu sa gradonačelnikom, od samog početka podržao “Konverziju”, pridajući joj tako veliki značaj. Ove godine organizatori očekuju podršku i sa viših nivoa vlasti, što pokazuje da se i u tom segmentu dešavaju pozitivne promjene.

Iako je broj ulaznica skoro uduplan, iste se veoma brzo prodaju, tako da je vrlo moguće da i ove godine budu prijevremeno rasprodane. Trenutno je aktivan popust od 15% na Standard ulaznice.

Detaljan plan i program možete pogledati na www.konverzija.org.

Ovogodišnju Konverziju su podržali Mtel, Grad Banja Luka, UniCredit Bank Banja Luka, Advertek, Spark, Teleklik, LU Architects, Kabinet+, Manja i drugi, te brojni predstavnici medija.

Izvor: PR tekst

Uskoro počinje prva STEM Akademija u Republici Srpskoj
Dvodnevna digital marketing radionica na "Konverziji"

Your email address will not be published.