Rekreatvni “All-star” u humanoj misiji


Završen je reguralni dio takmičenja u Nektar-biznis rekreativnoj ligi za košarkaše. Na programu su utakmice plejofa, ali prije početka eliminacionih utakmica, igraće se “All star petak”.

Da sve bude po izgledau na najjače lige svijeta, potrudili su se organizatori prve po redu rekreativne lige za košarkaše na prostoru Banjaluke, koji će u petak održati All star takmičenje. Takmičenje počinje u 19 časova u dvorani “Sport trend” susretom BizRek Lavova i BizRek Vukova.

Sastav BizRek Lavova čine: (Kapiten) Dušan Komljenović, zatim Milan Davidović, Vladislav Vulić, Bojan Slijepčević, Nikola Gnjajić, Aleksandar Vasiljević, Zoran Đurđević, Dragan Jaćimović, Boško Bura, Branko Vučković, Nikola Aleksić i Dragan Svitlica.

Dok sastav BizRek Vukova čine: (Kapiten) Ognjen Milekić, zatim Nikola Zagorac, Tibor Florjan, Petar Vranjković, Relja Knežević, Vaso Tomić, Boban Đurić, Duško Šušak, Vladimir Vasilić, Nemanja Ninković, Vladimir Stanić kao i Danijel Ivković.

Na poluvremenu utakmice održaće se takmičenje u šutiranju trojki. Ekipe će moći prijaviti najviše dva učesnika, a uplata po igraču je 10KM. Sav prikupljen novac doniraće se za samohranu (teško oboljelu) majku Snježanu Plavšić i njenog sina.

Organizatori su izabrali i najbolje pojedince regularnog dijela takmičenja, MVP regularnog dijela lige je Dušan Komljenović i dolazi iz ekipe Unicredit Banka. Fair play igrač Nektar biznis-rekreativ lige je Sandro Talović i dolazi iz ekipe Sector Security. Najbolji asistent lige je Nemanja Ninković i dolazi iz ekipe Om Cafe. Najbolji skakač lige je Pero Vranjković i dolazi iz ekipe EESS-GROSS.

Nakon All star utakmice, igrači se sele u klub Rudi, gdje je predviđeno zajedničko druženje. Od narednog vikenda na programu su utakmice eliminacione faze na kojoj će nastupiti po četiri najbolje ekipe iz svake grupe.  Jedina neporažena ekipa dosadašnjeg dijela turnira je “Leburić” komerc, dok je najbolja ekipa iz druge grupe Tvornica papira “Celex”.  Uzbuđenja još nisu završena, tek treba da dobijemo najbolju rekreativnu košarkašku ekipu u Banjoj Luci.

Rekreativci pokazali znanje, vrijeme za nova uzbuđenja
Trinkijeri: Igrali smo sa navijačima i odigrali sjajnu utakmicu! Čestitam!

No comments yet! You be the first to comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked *