Raspisan javni konkurs za sufinansiranje međunarodne razmjene studenata i akademskog osoblja


Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske raspisalo je Javni konkurs za sufinansiranje međunarodne razmjene studenata i akademskog osoblja 2018. godine onih kandidata koji razmjenu započinju u 2018. godini. Konkrus je raspisan za odlazak redovnih studenata prvog, drugog i trećeg ciklusa studija sa javnih visokoškolskih ustanova iz Republike Srpske radi studiranja na VŠU u inostranstvu, kao i radi obavljanja stručne studentske prakse u inostranstvu.

Takođe, konkrus je raspisan za odlazak akademskog osoblja sa javnih VŠU iz Republike Srpske u inostranstvo radi obrazovnog i/ili naučno-istraživačkog, odnosno kulturno-umjetničkog rada na VŠU i/ili naučno-istraživačke, odnosno kulturno-umjetničke ustanove u inostranstvu.

Ovaj konkurs je raspisan i za dolazak studenata prvog, drugog i trećeg ciklusa studija sa akreditovanih visokoškolskih ustanova iz inostranstva radi studiranja na javnim VŠU u Republici Srpskoj, kao i radi obavljanja stručne studentske prakse na javnim VŠU i/ili naučno-istraživačkim ustanovama, odnosno kulturno-umjetničkim ustanovama u Republici Srpskoj.

Prijave sa potrebnom dokumentacijom dostavljaju se lično ili poštom na adresu: „Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske, Resor za visoko obrazovanje, Trg Republike Srpske 1, Banja Luka, sa naznakom ”Javni konkurs za međunarodnu razmjenu studenata i akademskog osoblja”.

Javni konkurs biće objavljen u dnevnom listu ”Nezavisne novine” kao i na Portalu Vlade Republike Srpske, stranica Ministarstva prosvjete i kulture: www.vladars.net

Ovaj konkurs ostaje otvoren 45 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu ”Nezavisne novine”.

Detalje konkursa pročitajte ovdje, a sva potrebna dokumenta možete preuzeti ovdje (Prilog 1Prilog 2Prilog 3Prilog 4).

Izvor: unibl.org

"Moja praksa": Savladajte vještine timskog rada i projektnog menadžmenta
Strah od javnog nastupa - govor pred drugima nije pozorišna predstava

No comments yet! You be the first to comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked *