Potpisan ugovor o obnovi studentskih paviljona


Ministar Prosvjete i kulture Republike Srpske, Dane Malešević, potpisao je danas u Banjoj Luci ugovor o obnovi studentskih paviljona jedan i  dva Studentskog centra “Nikola Tesla”.  Vrijednost ugovora je  2.808.317 KM, a izvođač ima rok od 120 dana za završetak radova.

Ugovor je potpisan sa direktorom firme “Proda-Mont” iz Doboja Goranom Prodićem i Slavkom Vukajlovićem, direktorom Republičke direkcije za obnovu i izgradnju koja će vršiti stručni nadzor nad izvođenjem radova.

Malešević je  naveo da je u skladu sa zaključkom Vlade Republike Srpske, Ministarstvo prosvjete i kulture, u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama BiH, sprovelo proceduru javne nabavke za sanaciju paviljona jedan sa restoranom i paviljona dva Studentskog centra “Nikola Tesla” iz Banjaluke posredstvom otvorenog postupka.

“Ukupno šest ponuđača iskazalo je zainteresovanost za učešće u postupku javne nabavke, od čega četiri grupe ponuđača i dva ponuđača koji su samostalno nastupili”, pojasnio je Malešević.

Prodić, direktor firme “Proda-mont” iz Doboja, predstavnika grupe ponuđača /izvođača radova/ koju čine “Proda-Mont” i “Boro-Term” iz Doboja, rekao je da će radovi početi najdalje osam dana od potpisivanja ugovora i da očekuje da će biti završeni u roku i kvalitetno.

“Radovi su obimni, radi se kompletna sanacija, elektroinstalaterski radovi, radovi na zamjeni stolarije, keramike, podova, unutrašnje i vanjske bravarije, vodoinstalacija”, naveo je Prodić.

Vukajlović je rekao da će Republička direkcija za obnovu i izgradnju pružiti svu stručnu tehničku pomoć na svim radovima na sanaciji paviljona.

Objekti Studentskog centra “Nikola Tesla” u Banjaluci pretrpjeli su velika oštećenja u olujnom nevremenu u decembru.

Izvor: Nezavisne.com

Naslovna fotografija: RTRS

Završena akademija "Međunarodno pravo i međunarodni odnosi"
Studenti novinarstva obilježili Međunarodni dan slobode medija

Your email address will not be published.