Počela treća “Konverzija”: Banja Luka ovog vikenda domaćin najcjenjenijim stručnjacima iz svih oblasti digitalnog marketinga


Treće izdanje dvodnevne digital marketing konferencije “Konverzija” počelo je danas u 10 časova u Banjoj Luci. Uz podršku Kabineta predsjednika Republike Srpske, Vlade Republike Srpske i Grada Banja Luka, kompanije Mtel i mnogobrojnih sponzora, treću “Konverziju” organizovali su banjalučka agencija Grape na čelu sa Nemanjom Kreceljem i Nedim Šabić, SEO stručnjak.

Otvaranju konferencije prisustvovalo je preko 400 učesnika, a okupljenima se obratio Srđan Rajčević, ministar Ministarstva za naučno-tehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo.

Prema njegovima riječima, veliko je zadovoljstvo podržati edukativni događaj poput “Konverzije”, te iskoristiti priliku za skupljanje znanja o tome na koji način i država može da koristi digitalne marketing platforme. Priliku da se obrati prisutnima iskoristio je i gradonačelnik Banje Luke, Igor Radojičić.

“Pred nama su tako velike promjene u sektoru tehnologije, i Banja Luka želi da bude dio toga”, riječi su gospodina Radojičića, koji se osvrnuo na značaj internet poslovanja, te je izrazio zadovoljstvo što je upravo Banja Luka, koja teži tome da u skorijoj budućnosti postane “pametni grad”, centar okupljanja najznačajnijih imena regiona kada je u pitanju digitalni marketing.

U naredna dva dana, koliko traje konferencija, o aktuelnim temama iz digitalnog marketinga govoriće 26 stručnjaka iz regiona i svijeta, a neki od njih su Neil Cocker, Miroslav Varga, Darko Buldioski, Robert Petković, Fabian Rossbacher, Ivana Petrović, Nedim Šabić i drugi.

Konferencija je organizovana uz pomoć generalnih pokrovitelja Kabineta predsjednika Republike Srpske, Vlade Republike Srpske, Grada Banja Luka i kompanije m:tel. Podršku konferenciji dali su i partneri: AdCombo, Prointer, Bravo Systems, UniCredit Bank Banja Luka, Teleklik, Advertek, Spark, Mozzart, GMP enterijeri, LU architects, Manja, kao i mnogobrojni prijatelji konferencije i medijski pokrovitelji.

Izvor: Saopštenje organizatora

Sutra počinje “Konverzija”: Banjaluka domaćin najveće digital marketing konferencije u regionu
Tehnologija vs. čovjek: top 9 kritika teorije Reja Kurcvajla

 • fresh cc dumps
  2021-07-02 - 13:22

  507180 251881I actually dont accept this certain article. Nonetheless, I had searched with Google and Ive located out that you are appropriate and I had been thinking within the improper way. Maintain on creating top quality material comparable to this. 971933

 • coupons for hydroxychloroquine 200mg

  boat assisted living audience

 • buy stock in hydroxychloroquine

  pm clinical trial until

 • plaquenil 3 mg tablet
  2021-07-23 - 02:32

  plaquenil 3 mg tablet

  Počela treća “Konverzija”: Banja Luka ovog vikenda domaćin najcjenjenijim stručnjacima iz svih oblasti digitalnog marketinga – Student BL

 • Daryl Sayers
  2021-07-26 - 23:56

  Fantastic post but I was wondering if you could write a litte more on this topic? I’d be very thankful if you could elaborate a little bit further. Appreciate it!

 • gay site
  2021-08-02 - 07:38

  Wow because this is great work! Congrats and keep it
  up. https://gaydatingzz.com/

 • hydroxychloroquine price

  guard etidronate sharp

Your email address will not be published. Required fields are marked *