Osmijehom za Kosmet


Humanitarna akcija pod nazivom „Osmijehom za Kosmet“ održana je u periodu od 10.aprila do 10.maja 2018.  godine čiji je pokretač bila Studentska organizacija Fakulteta političkih nauka. Akcija je sprovedena kao fotokaravan koji je tokom mjesec dana obilazio fakultete Univerziteta u Banja Luci,gdje su svi studenti, imali priliku svojim dobrovoljnim prilozima učestvovati u ovom humanitarnom projektu,te na taj način pomoći onima kojima je to potrebno.

Tokom humanitarne akcije studenti su se susretali sa mnogo ljudi dobrog  srca koji su svojim dobrovoljnim prilozima učestvovali na najbolji mogući način i tako doprinjeli uspjehu ove akcije. Prilikom davanja dobrovoljnog priloga ,studenti su imali priliku da se uslikaju sa insta frejmom, čije su se slike svakodnevno ažurirale na stranici SOFPNa. U ovoj akciji su učestvovali i profesori, kao i rektorat Univerziteta u Banja Luci.

Osmijeh za Kosmet je blistao od početka pa sve do kraja akcije, jer je naišao na odaziv velikog broja ljudi.  Humanitarna akcija nije ostala samo na obilaženju fakulteta u Banja Luci,već su se studenti potrudili da ovu akciju završe na najbolji mogući način,humanitarnom žurkom.

Ovom humanitarnom akcijom koju su pokrenuli i na kojoj su učestvovali studenti dat je dobar primjer i zadatak svim drugim studentima i građanima grada Banja Luka i šire. Ovim su pokazali da humanost i solidarnost i dalje postoje i da naše malo nekome znači mnogo.

 

Tekst: Marija Milanović i Jelena Stojišić

Izvor fotografija: : Studnetska organizacija FPN

Studenti novinarstva obilježili Međunarodni dan slobode medija
Konferencija o pokretanju vlastitog biznisa

No comments yet! You be the first to comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked *