Održana premijera filma “Kralj Petar Prvi”


Film “Kralj Petar Prvi” reditelja Petra Ristovskog sinoć je u Beogradu premijerno prikazan na tri lokacije – u Centru “Sava”, “Kombank dvorani” i u bioskopu “Sinepleks” u Tržnom centru “Ušće”.

Glavni producent i glumac Lazar Ristovski izrazio je uvjerenje da će ovaj film postati bukvar iz koga će se učiti patriotizam, ljubav prema prijateljima, a i, kako je naveo, rediteljski zanat, saopštila je filmska ekipa.

“Ovo je, možda, i moj poslednji film i siguran sam da će biti upamćen po mnogo čemu, a najviše po kvalitetu”, rekao je Ristovski

Glumačku ekipu, osim Ristovskog u glavnoj ulozi kralja Petra Prvog, čine i mladi Milan Kolak u liku dobrovoljca Marinka Spasojevića, dok glavnu žensku ulogu tumači Danica Ristovski koja igra Makrenu Spasojević.

Filmska ekipa, koju je činilo više od 100 glumaca i 7.000 statista, snimala je od 17. marta na mnogim autentičnim lokacijama i objektima po cijeloj Srbiji i na Krfu, sa ukupno 110 snimajućih dana.

Istorijska drama “Kralj Petar Prvi” će, nakon ove premijere održane u Beogradu, biti prikazana u svim većim gradovima Srbije.

Izvor: Alternativna TV

Foto: ATV

"BlacKkKlansman" izabran za film godine
Marvel filmovi 2018. godine

Your email address will not be published.