Najavljena četvrta Konverzija: U pretprodaji prodano 100 ulaznica!


Četvrta po redu digital maketing konferencija Konverzija održaće se 25. i 26. aprila u Banjoj Luci, kada će otvoriti svoja vrata znanja iz digitalnog marketinga i dati prostor 20 dokazanih stručnjaka da podijele praktično znanje sa 500 učesnika.

“Svake godine smo nadmašili očekivanja učesnika, ali i sopstvene ciljeve. Ove godine ćemo još jednom pokušati podići nivo kvaliteta samog događaja, ali i zabave koju donosi, vodeći primarno računa o tome da Konverzija ostane izuzetno korisna i da učesnici slušaju interesantna predavanja čije sadržaje mogu odmah da implementiraju u praksi”, rekao je Nemanja Krecelj, jedan od organizatora.

Interes za Konverziju je veliki, tako da je u pretprodaji već prodano 100 ulaznica, iako još nisu poznata imena svih predavača, o kojima organizatori posebno vode računa – nije dopuštena samopromocija, bilo koji oblik arogantnosti, niti puko teoretisanje u predavanjima.

“Nevjerovatno je da već nakon četiri godine imamo tako lojalan community, da u tolikom broju kupuju ulaznice za konferenciju bez da smo objavili sva imena predavača. To smo namjerno uradili, da zaista vidimo pravo stanje, da se ne umislimo i ne uspavamo. Reakcija nas je šokirala, jer nismo očekivali toliku vjernost i ljubav. Konverzija tim će dati sve od sebe da ne iznevjeri to povjerenje i da nadmaši postavljena očekivanja”, rekao je Nedim Šabić, jedan od organizatora.

Ove godine VIP učesnici imaju mogućnost i da iskoriste 1 na 1 konsultacije sa predavačem po izboru, ukoliko ne žele samo da porazgovaraju, već i dobiju konkretno rješnje.

Ukoliko želite biti dio ovog festivala znanja i aktivnog i zabavnog umrežavanja sa kolegama iz digitalnog marketinga sa cijelog Balkana, ulaznice možete pronaći na www.konverzija.org i trenutno uštediti velikih 25%.

Izvor: PR tekst

Alkohol godišnje ubije više od tri miliona ljudi
NASILJE NAD ŽENAMA SVE KOMPLEKSNIJE -ŽENE ŽIVOTNO UGROŽENE

Your email address will not be published.