Konkurs za najbolji rad iz sociologije pokazao raskošan talenat mladih


Na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Banjoj Luci, u petak 05. aprila 2019. godine, održano je predstavljanje radova u okviru Konkursa za najbolji rad iz sociologije. Prvo mjesto osvojila je Anastasija Cerovina iz Gimnazije “Filip Višnjić” u Bijeljini.

Stručni žiri činili su: prof. dr Duško Trninić, doc. Dr Ranka Perić Romić i dr Dalibor Savić.

Konkurs je počeo pozdravnim obraćanjem prof. dr Duška Trninića, dok je ulogu moderatora pripala višem asistentu, Bojani Vukojević.

Posle predstavljanja svojih radova, žiri je dobio desetak minuta da odabere pobednike. Da je to bio težak posao potvrdilo je i to što su treće mesto podelila tri učesnika.

Treće mesto podelili su: Tamara Tomić iz Medicinske škole Doboj, Davor Cvijanović takođe iz Medicinske škole Doboj i Goran Novaković iz Srednjoškolskog centra “Vuk Karadžić” iz Lopara. Dobitnici trećeg mesta su kao i njihovi mentori dobili na poklon knjigu.

Drugo mesto osvojio je Bojan Ramić iz banjalučke gimnazije. On je kao nagradu, pored knjige, dobio i tablet.

Prvo mesto osvojila je Anastasija Cerovina, učenica gimnazije “Filip Višnjić” iz Bijeljine. Njena nagrada pored knjige je 200 KM.

Ovaj konkurs pokazao je koliko mladi ljudi mogu biti ozbiljni i promišljeni oko tema društvenih mreža i interneta bez obzira što je to ustvari njihovo doba i područje gde se većina mladih pronalazi i oseća sigurno.

Dvodnevna digital marketing radionica na "Konverziji"
Sutra počinje “Konverzija”: Banjaluka domaćin najveće digital marketing konferencije u regionu

Your email address will not be published.