Dvodnevna digital marketing radionica na “Konverziji”


Šta ako radnike pošaljemo dva dana na edukaciju pa ih nema u firmi? A šta ako ih ne pošaljemo, ko će onda finansirati tu stagnaciju? Najveća mogućnost pokretanja početka propadanja velike i stabilne firme jeste ne obezbijediti usavršavanje radnika.

Radionice koje se u sklopu digital marketing konferencije “Konverzija” održavaju u Banjoj Luci, 13. i 14. aprila 2019. godine su namijenjene upravo ljudima koji žele naučiti više u oblasti digitalnog marketinga. Teme radionica su najvažnije oblasti digitalnog marketinga: SEO, Google Ads, E-commerce marketing i Google Analytics. U pitanju su dvodnevne edukacije za koje su rezervisani 11. i 12. april, a uključivaće osnove prvog i napredne teme drugog dana.

Optimizacija za pretraživače (SEO) je radionica koju će voditi Nedim Šabić, stručnjak iz oblasti digitalnog marketinga sa fokusom na ovu oblast. On će otkriti šta to voli i kako funkcioniše Google, na koji način postići dobro rangiranje sajta na pretraživaču, a pokazaće i koji su najbolji alati za ostvarivanje željenih ciljeva kada je u pitanju optimizacija za pretraživače.

Najpoznatiji sertifikovani stručnjak i zvanični Google predavač u regionu, Miroslav Varga, iskoristiće radionicu Google Ads ne samo kako bi polaznike naučio kako ispravno postaviti i pokrenuti kampanje, nego kako bi prisutnima otkrio i mnoštvo trikova naučenih kroz dugogodišnju praksu, a sa posebnim fokusom na najnovije mogućnosti na ovoj Google platformi.

U slučaju da imate svoj e-commerce biznis i želite poboljšati prodaju, a samim tim i povećati profit, tu je E-commerce marketing radionicua koju će voditi Ivana Petrović, preduzetnica koja je u protekloj godini, kreiranjem dobre strategije i prodajnog lijevka, promet u dvije firme od nule povećala do šestocifrenog iznosa – i to u roku od samo šest mjeseci.

Za one koje zanimaju napredne Google Analytics tehnike, dostupna je Google Analytics radionica koju će voditi sertifikovani Google analitičar, Robert Petković. Na ovoj radionici polaznicima se nudi prilika da nauče napredno praćenje korisnika web stranica, koje će im omogućiti da detaljnom analizom naprednih izvještaja maksimalno iskoriste novac koji ulažu u oglašavanje, a gubitke smanje na minimum.

Polaznike očekuju kvalitetni primjeri, praktični savjeti, detaljna objašnjenja i odgovori na sva pitanja koja budu postavljali, a za to će se pobrinuti predavači koji slove za najveće regionalne stručnjake sa ogromnim iskustvom kada je edukacija ovakvog tipa u pitanju.

Nekoliko preostalih ulaznica za radionice su dostupne na sajtu “Konverzije”, a ukoliko ih zainteresovani naruče do 1. aprila, prijavom na newsletter dobijaju 15% popusta na istaknutu cijenu. Popust važi i za ulaznice za samu konferenciju, koja će se održati 13. i 14. aprila u Banskom dvoru i koja dovodi 26 iskusnih predavača i 400 učesnika.

Kompletan događaj podržali su Grad Banja Luka, Mtel, UniCredit Bank Banja Luka, Adcombo, Prointer, Bravo Systems, Advertek, Teleklik, Spark, Mozzart, GMP, Manja, Vitinka i drugi.

Izvor: PR tekst

Treća regionalna digital marketing konferencija “Konverzija” uskoro u Banjaluci
Konkurs za najbolji rad iz sociologije pokazao raskošan talenat mladih

 • SA
  2021-05-30 - 22:35

  313096 412952whoah this blog is magnificent i really like reading your posts. Maintain up the great work! You know, lots of men and women are looking about for this information, you can help them greatly. 718479

 • ganhar dinheiro na internet
  2021-05-31 - 02:16

  202862 293896This web website is my breathing in, extremely fantastic layout and perfect content material material . 891131

 • خصم
  2021-05-31 - 07:38

  170521 877513We offer you with a table of all of the emoticons that can be used on this application, and the meaning of each symbol. Though it may take some initial effort on your part, the skills garnered from regular and strategic use of social media will create a strong foundation to grow your business on ALL levels. 505908

 • 980173 365179A really fascinating read, I may effectively not agree completely, but you do make some quite legitimate factors. 716650

 • espiar whatsapp
  2021-06-05 - 12:43

  293324 963I got what you intend, saved to bookmarks , quite decent web website . 459502

Your email address will not be published. Required fields are marked *