Akademija umjetnosti organizuje manifestaciju “Dani Vlade Miloševića”


„Dani Vlade  Miloševića“  i ove godine donose bogat kulturni program sa  preko dvadeset događa kojima će biti promovisan rad  Akademije  umjetnosti  Univeriziteta u Banjoj  Luci . Od 10. do 30. aprila banjalučani će biti u prilici da uživaju u koncertima, predvanjima, predstavama i izložabama u čast  akademika i etnomuzikologa Vlade Miloševića

Revija filmova studenata Akadmije  umjetnosti, Veče indijske muzike, predstava Antgiana, Konferencija  iz oblasti kreativnih industrija samo su neki od sadržaja  ove manifestacije, koja ima ne samo kulturni  već i obrazovni karakter.

Program će biti održan u prostorijama Banskog dvora, Muzeja  Savremenij umjetnosti , Dječijeg pozorišta, Doma omladine i Kamene kuće u tvrđavi Kastel.

Organizator manifestacije je Akademija umjetnosti Univerziteta u Banjaluci i Muzikološko društvo Republike Srpske, uz podršku Ministarstva prosvjete i kulture i Grada Banjaluka.

Program manifestacije možete pogledati na FB stranici Dani Vlade Miloševića  kao i na internet stranici Akademije umjernosti.

Preporuka za čitanje: Goran Milašinović "Slučaj Vinča"
Revija austrijskih kratkih filmova večeras u Narodnom pozorištu RS

Your email address will not be published.