У сриједу бањалучка премијера филма “Јужни ветар: Убрзање”


БАЊАЛУКА – Свечана премијера наставка најгледанијег регионалног кино-хита “Јужни ветар: Убрзање”, уз присуство глумаца и екипе филма, биће одржана сутра вече од 19.40 у “Цинестару” у Тржном центру “Делта планет” у Бањалуци.

“Вјерујемо да ће све обожаваоце ове фантастичне акцијске франшизе одушевити вијест да ‘Јужни ветар: Убрзање’ премијерно стиже у БиХ – 10. новембра у Бањалуку, а 11. новембра у Сарајево. У оба града ће бити одржане свечане премијере, којима ће присуствовати и екипа филма. Због великог интересовања публике, ‘Цинестар’ биоскопи су за то вече омогућили посјетиоцима да осигурају своја мјеста у више дворана, како би сви обожаваоци добили прилику први погледати филм управо у друштву својих идола – Мараша и Баће, односно глумаца Милоша Биковића и Миодрага Радоњића”, саопштили су из бањалучког “Цинестара”.

 

Јужни ветар
  фото: kaptolcinema.hr

 

Петар Мараш у новом филму користи све предности новостеченог статуса недодирљивог вође српског поџемља, под заштитом саме државе. У жељи да прошири и озакони посао, незаконито стечени новац Мараш улаже у легалне послове. Тражећи повољну прилику, са својим вјерним Баћом одлази у источну Србију. Тамо сазнаје вијести због којих ће бити присиљен промијенити планове и вратити се на улицу. Живот на коцки, играње по правилима међународних нарко-картела и бројне спектакуларне акцијске сцене – то су само неки детаљи онога што нас чека у “Убрзању”.

Редитељ Милош Аврамовић и његова екипа засигурно неће разочарати публику, показали су то већ на распроданој пројекцији филма ово љето у пулској Арени.

Милош Биковић и Миодраг Радоњић поново су у улогама Мараша и Баће, а подршку им даје Цар, којег глуми легендарни Мики Манојловић. Лука Грбић је у улози млађег Мараша, док је водећа женска јунакиња Јована Стојиљковић. Како је филм дијелом сниман и у Хрватској, између осталих ћемо у овом дијелу гледати и Горана Навојца, те Александра Берчека, Мариана Валева и Зацхарyја Бахарова.

 

Извор: Невена Максимовић, Независне новине

Извор фотографије: Независне новине

 

U Šamcu 280.000 KM za putnu infrastrukturu
Птичји грип потврђен у Републици Српској