Loading...
Vježbe

SAM NE MOŽEŠ SPASITI SVIJET: Film “Liga pravde” u banjalučkim bioskopima

Epska avantura tima superheroja u filmu “Liga pravde”, prikazuje se  premijerno 16. novembra na platnu banjalučkih bioskopa.

U “Ligi pravde” smrću Superman-a, Zemlja postaje nezaštićena, što je idealna prilika za napad vanzemaljskoj sili, kao drevnom neprijatelju naše planete. Kako bi spriječili potpuno uništenje čovječanstva, motivisani Superman-ovim nesebičnim činom, Batman i Wonder Woman imaju zadatak da ubijede druge metaheroje – Cyborga, Aquamana i Flasha – da se udruže i zajedno bore za ovu planetu. Uprkos tome što su okupili fantastičan tim superheroja, postoji vjerovatnoća da je prekasno da se čovječanstvo spasi od apsolutnog uništenja.

Film je režirao Zack Snyder, a u ulozi fantastičnih superheroja veliki ekran su podijelili proslavljeni glumci: Ben Affleck kao Batman, Henry Cavill kao Superman, Gal Gadot kao Wonder Woman, Ezra Miller kao Flash, Jason Momoa kao Aquaman te Ray Fisher kao Cyborg.

Chris Terrio i Joss Whedon, koji su glavni autori scenarija za film, od kritičara dobijaju za sada samo pohvale. Priču su osmislili Chris Terrio i Zack Snyder prema likovima iz DC-ja i Supermanu kojeg su stvorili Jerry Siegel i Joe Shuster.  Producenti filma su Charles Roven, Deborah Snyder, Jon Berg i Geoff Johns, a izvršni producenti su Jim Rowe, Ben Affleck, Wesley Coller, Curtis Kanemoto, Daniel S. Kaminsky i Chris Terrio.

Prema svemu do sada poznatom o filmu, “Liga pravde” bi mogla da bude prava poslastica za ljubitelje ovog žanra, a kritičari ocjenjuju da bi uspjeh ovog filma mogao odrediti buduće DCEU filmove.

Karte mogu da se nađu u prodaji na blagajnama banjalučkih bioskopa.

Izvori: Cineplexx Palas, MovieWeb

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Izdvajamo
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial