Loading...
Vježbe

(NE)Saradnja u Crvenoj zvezdi?

Košarkaši Crvene zvezde mts odigrali su najbolju sezonu u Evroligi, a ove jeseni u Evropi su im se pridružili i fudbaleri koji su se plasirali u grupnu fazu Lige Evrope.

Međutim, pored odličnih rezultata na terenu, najveći problemi se nalaze u odnosima čelnika ova dva kluba, Zvezdana Terzića i Nebojše Čovića.

Generalni direktor fudbalskog kluba, Zvezdan Terzić otvoreno je priznao da ne postoji konkretna saradnja između ova dva kolektiva, osim povremeno na polju marketinga.

Nema prostora za saradnju, kao što je nikada nije ni bilo. Naravno da volimo kada naša košarkaška ekipa pobjedi, ali mi donosimo odluke za sebe kao što oni donose za sebe, istakao je Terzić.

Mnogi se pitaju da li je razlog za takvo stanje njegovo neslaganje sa predsjednikom košarkaškog kluba Nebojšom Čovićem, a Terzić je otkrio zanimljiv podatak.

Nisam ga video već dve godine. Odnos je odličan, najbolje je kad se ne viđamo! Ja radim ono što je u interesu Crvene zvezde. Što bi se viđali? Ne vidim razlog.

I dok većina navijača i članova ova dva kluba smatra da je saradnja između košarkaškog i fudbalskog kluba ne samo poželjna, nego i obavezna, čelni ljudi ova dva kolektiva ne misle tako. Da li će ponovo lični interes biti ispred tima? Da li će ovo uticati na rezultate Crvene zvezde kako u domaćem prvenstvu tako i u Evropi, ostaje da se vidi.

Izvor: zurnal.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Izdvajamo
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial