Loading...
FilmKultura

Najpoznatiji superheroji zajedno na sceni

Filmsko ostvarenje Lige pravednika (Justice league) okupilo je najpoznatije superheroje u kreaciji DC Comics-a zajedno sa poznatim filmskim licima.

Dugo iščekivani film ukrašen je poznatom glumačkom scenom gdje će gledaoci imati priliku da vide Ben Afleka u ulozi Batmana, Henri Kavila u ulozi Supermana kao i atraktivnu Gal Gadot u ulozi Wonder Woman. Film je uvršten na drugo mjesto najišekivanijih filmova za 2017. godinu.

Američki superheroji ovoga puta brane Zemlju od ozloglašenog Steppenwolfa koji predvodi vojsku Parademona a sve nade uprte su u Supermana. Gledaoci sa nestrpljenjem iščekuju prikazivanje filma ponajviše zbog veoma poznate glumačke postave.

Justice league je posljednje filmsko ostvarenje režisera Zaka Snajder (Zack Snyder) nakon manje uspješnih filmova Batman vs Superman i Man of Steel. Iako još uvijek film nije premijerno prikazan u svim državama Snajder je najavio snimanje i drugog dijela.

Najveću konkurenciju ovogodišnjem filmu Warner Brosa predstavlja film Thor: Ragnarok, Marvelov super junak. Za snimanje Justice league izdvojen je budžet od 300 miliona dolara a dugo očekivani film trajaće 120 minuta.

Premijerno prikazivanje filma zakazano je za 16. novembar a banjalučani će imati priliku film gledati 17. novembra u Kino Palasu.

https://www.youtube.com/watch?v=r9-DM9uBtVI<iframe width=”854″ height=”480″ src=”https://www.youtube.com/embed/r9-DM9uBtVI” frameborder=”0″ gesture=”media” allowfullscreen></iframe>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Izdvajamo
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial