Loading...
Vježbe

“Liga pravde” stigla u banjalucke bioskope

Liga pravde je američki predstojeći naučnofantastični film reditelja Zaka Snajdera, po scenariju Krisa terija i Džosa Vidona na osnovu stripa Liga pravde  autora Gardnera Foksa.

Podstaknut obnovljenom verom u čovečanstvo i inspirisan Supermenovim nesebičnim činom, Bruce Wayne traži pomoć svoje novootkrivene saveznice, Diane Prince, u suočavanju s najvećim neprijateljem do sada. Zajedno, Batman i Wonder Woman moraju da pronađu tim superljudi kako bi otklonili novu pretnju. Uprkos formaciji koju čine heroji Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg i Flash, možda će biti prekasno da se spasi planeta od napada katastrofalnih razmera.

Izvor fotografije: google

Ben Aflek će ponovo obući kostim jednog od najpopularnijih stripskih superjunaka Betmena, u filmu “Liga pravde”, koji će se u bioskopima prikazivati od 16. novembra.

Betmen i Supermen formiraju tim dok se pojavljuje novi negativac – Darksajd. On ima moć koja bi mogla da uništi celu galaksiju. Brus Vejn će morati da pretraži ceo svet kako bi našao ljude dovoljno snažne da se bore protiv ovakvog protivnika – kažu u bioskopima.

U glavnim ulogama je odlična glumačka postava koju čine Gal Gadot, Amy Adams, Ben Affleck, Henry Cavill, Jason Momoa, Ezra Miller i Ray Fisher.

Banjalučani će ovaj film premijerno pogledati 17. novembra u Cineplexx Palas.

Izvor: Wikipedia,  Cineplexx Palas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Izdvajamo
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial