Kako proslaviti godišnjicu veze na nezaboravan i romantičan način


Dan kada ste upoznali svoju ljepšu ili jaču polovinu sigurno predstavlja jedan od najljepših događaja, koji ima posebno mjesto i značenje u životima svih zaljubljenih parova. Upravo zbog toga iz godine u godinu s velikom pažnjom pristupamo proslavi samog datuma, odnosno godišnjice veze. 

Uz to, godišnjica je ujedno podsjetnik na sve vaše zajedničke avanture, uspjehe i sve lijepe uspomene koje ste kreirali u prethodnom periodu. Ona budi najnježnije emocije, a mi vam predstavljamo nekoliko prijedloga koji će pomoći da na nov i uzbudljiv način oživite vaša lijepa sjećanja i nazdravite za još brojne životne događaje koji vas čekaju u godinama pred vama.

#1 Žurka i dobar provod povodom godišnjice veze

Ovakav način proslavljanja odličan je izbor za sve one koji žele da obilježe godišnjicu svoje veze ili braka, a da pritom okupe sve sebi bliske i drage ljude na jednom mjestu i dobro se provedu. U zavisnosti od toga koliko ljudi želite da pozovete, odaberite i odgovarajuću lokaciju za žurku. Ukoliko volite dobar noćni provod do jutranjih sati, rezervišite mjesta u klubu ili ukoliko ste u mogućnosti, napravite žurku u sopstvenom domu.

Prva opcija jeste da pronađete neki prostor gdje biste mogli da okupite svoje prijatelje i svi zajedno napravite ludu žurku povodom tako lijepog jubileja

Ukoliko odlučite da odete na putovanje i posjetite Beograd i tu proslavite godišnjicu veze, znajte da u ovom gradu postoji pregršt opcija za izlazak i organizovanje proslava. Ako ste imali prilike da idete na doček u Stadionu ili na neko drugo slavlje u ovom restoranu, onda znate da je ovaj velelepni prostor idealno mjesto za provod do zore!

Međutim, žurku za godišnjicu veze možete, ugledajući se na romantične filmove, da organizujete kao žurku iznenađenja za vašu voljenu osobu u sopstvenom stanu ili kući. Ovim gestom ćete na poseban način ukazati pažnju svojoj polovini. Na ovako organizovanoj proslavi ćete se sigurno lijepo provesti, jer ćete uživati na proslavi okruženi ljudima koje volite.

#2 Romantična večera uz svijeće u ugodnom ambijentu

Svjesni smo činjenice da proslava godišnjice mora da bude posebna i upečatljiva. Zbog toga je važno da se potrudite i taj dan proslavite onako kako dolikuje. Jedno od rješenja jeste da pripremite romantičnu večeru, bilo da je riječ o odlasku u restoran ili kod kuće u sopstvenoj režiji. 

Večera u restoranu može biti porpilično ugodna opcija, prije svega jer vam je dostupna kompletna usluga, ali i hrana sa menija koju pripremaju vrhunski kuvari. Vaše je samo da dođete sa svojom dragom osobom i uživate u prekrasnim trenucima, evocirajući uspomene tokom svih prethodnih dana provedenih zajedno.

Druga opcija jeste da sami priredite romantičnu večeru uz svijeće u svom stanu i tako dodatno iznenadite svoju polovinu. Pripremite njeno ili njegovo omiljeno jelo, sipajte omiljeno piće, upalite svijeće, pustite vašu omiljenu muziku, prigušite svjetla i pravi romantični ugođaj je apsolutno podešen. 

#3 Gledanje filmova i odlazak na mjesto prvog sastanka

Za parove koji vole da uživaju u intimnoj atmosferi dok gledaju filmove, pravi način da se obilježi godišnjica je odlazak na romantični film u bioskopu, ili ako želite da budete potpuno opušteni, možete u kućnoj atmosferi gledati neki ljubavni klasik ili komediju. Pronađite film koji volite ili koji možda podsjeća na vašu ljubavnu priču.

Takođe, prije nego što odlučite koji ćete romantični film pogledati, možete zajedno da prošetate gradom i podsjetite se zajedničkih trenutaka koje ste tu proživjeli. Ovakav način proslavljanja godišnjice idealan je i za posjetu mjestu na kojem ste se prvi put sreli ili upoznali. To će biti odličan način  da ponovo proživite romantične trenutke sa početka veze.

#4 Uradite nešto novo i uzbudljivo sa voljenom osobom

Ukoliko vas oživljavanje starih vremena ne privlači, imamo dobre vijesti za vas – uvijek možete učiniti nešto potpuno novo kao par. I to možete raditi svakoga dana. Kada je godišnjica u pitanju, neka to bude početak vaših avantura i zajedničkih hobija, a preporučujemo vam nešto zaista uzbudljivo. 

Napravite plan i odaberite savršenu aktivnost u kojoj ćete se oboje pronaći, bilo da je to vožnja balonom, skakanje padobranom, vožnja kajakom, paintball, karting… Pripremite se za adrenalinski šok i uživajte u svakom zajedničkom trenutku!

Možete uraditi i nešto malo manje uzbudljivo poput albuma sa slikama koje su obilježile prethodnu godinu, ili kratkog filma sa snimcima iz istog perioda. Za šta god se odlučili bitno je da taj projekat odradite zajedno. 

Za godišnjicu veze važno je da odaberete način proslave kojim ćete dodatno oživjeti emocije među vama, jer samo tako je sigurno da ćete se lijepo provjesti. Ono što je takođe veoma važno jeste da taj dan posvjetite jedno drugome i potrudite se da vam i svi ostali budu jednako ugodni i lijepi. 

Internet kao sveprisutni fenomen u životu ljudi