Loading...
Vijesti

JUSTICE LEAGUE OD DANAS U BIOSKOPIMA!

Banjalučki Cineplexx Palas od danas ima novi repertoar. Svi ljubitelje DC univerzuma mogu pogledati izvanredni tim superheroja premijerno u filmu „Liga pravde” večeras, sa početkom u 21:30. Karte su u prodaji na blagajni bioskopa!

Podstaknut ponovnom vjerom u čovječanstvo i inspirisan Supermenovim nesebičnim činom, Brus Vejn traži pomoć svoje novootkrivene saveznice, Dajane Prins, u suočavanju s najvećim neprijateljem do sada. Zajedno, Betmen i Wonder Woman moraju pronaći tim superljudi kako bi otklonili novu nepriliku.

Uprkos formaciji koju čine heroji Batman, Wonder Woman, Akvamen, Siborg i Fleš, možda će biti prekasno da se spasi planeta od napada katastrofalnih razmjera.

Nakon što se Supermen (Henri Kavil) žrtvovao u borbi protiv zlikovca Doomsday u filmu “Betmen protiv Supermena”, Betmen (Ben Aflek) kreće u potragu za drugim superherojima kako bi oformili tim koji će braniti svet od drugih prijetnji koje stižu.

Čudesna žena (Gal Gadot), Akvamen (Džejson Momoa), Fleš (Ezra Miler), Kiborg (Rej Fišer) i naravno Betmen, se ovoga puta bore protiv zlikovca iz stripova po imenu Steppenwolf i njegove armije Parademona.

Izvor fotografije: MONDO

Glavne uloge tumače Ben Affleck (Batman), Henry Cavill (Superman), Gal Gadot (Wonder Woman), Jason Momoa (Aquaman), Ezra Miller (Flash), Ray Fisher (Cyborg), J.K. Simmons (Commissaire Gordon), Jeremy Irons (Alfred), Willem Dafoe (Vulko), Amy Adams (Lois Lane), Amber Heard (Mera), Jesse Eisenberg (Lex Luthor) i Laurence Fishburne (Perry White).

Nekako ipak morate da volite DC i njihovu tvrdoglavost. Iako im svi govore da su filmovi preozbiljni, premračni (sa nijansama plave) i predugi – oni i dalje furaju svoj fazon. DC odgovor na Avengerse dolazi sa trajanjem od 120 minuta!S obzirom na to da je Zek Snajder reditelj, očekujte mnogo eksplozija i dramatičnih akcionih scena.

IZVORI: Cineplexx palas MONDO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Izdvajamo
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial