Loading...
Uncategorized

Film “Ratovi zvijezda- poslednji džedaj” uskoro stiže u bioskope

Za sve ljubitelje “Ratova zvijezda” (eng. Star Wars) stiže iznenađenje jer uskoro u kina dolazi osmi po redu dio ove filmske trilogije pod nazivom “Ratovi zvijezda – poslednji džedaj”. Publika će imati priliku da uživa u još jednoj filmskoj naučnoj fantastici sa mnogo moćnih specijalnih efekata i scena borbi. 

“Poslednji džedaj” je zapravo nastavak epa “Sila se budi”, filmske sage o “zvijezdama” iz 2015. godine, najgledanije od svih prethodnih franšiza sa zaradom od čak dve milijarde dolara i koji je dobio pet nominacija za Oskara, kao i nagradu britaske filmske akademije BAFTA za najbolje specijalne efekte.

U novom nastavku Skywalkerova saga se nastavlja kad se junaci filma “Sila se budi” pridruže galaktičkim legendama u epskoj avanturi koja otkriva vjekovne zagonetke Sile i donosi šokantna otkrića vezana za prošlost.

“Poslednji džedaj” banjalučka publika moći će da predpremijerno pogleda već od 13. decembra sa početkom u 19 časova u Sinepleksu Palas.

Film je distribuirao Walt Disney Pictures u saradnji sa Lukas filmom dok režiju i scenario potpisuje Rijan Džonson. Glavne uloge igraju Mark Hamil, Keri Fišer, Oskar Ajzak, Adam Drajver, Dejzi Ridli i drugi.

Izvor: Cineplexx Palas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Izdvajamo
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial