Loading...
Uncategorized

Dženifer Lopez novo zaštitno lice brenda Guess Jeans

Izvor: Instagram/ JLo

“Dženifer Lopez zvijezda je nove Guess Jeans kampanje za proljeće 2018. godine” – najavljeno je iz GUESS -a. Lijepa portorikanka, čuvena JLo ima 48 godina i izgleda bolje nego ikada, što su i prepoznali ljudi iz ove poznate američke modne kompanije.

 Art direkciju potpisuje Pol Marciano, dok je iza objektiva modna fotografkinja Tatjana GerusovaInspiracija leži uzbudljivom životu Lopezove tokom nastupa u Las Vegasu, ali i dok radi kao glumica u Holivudu. Atraktivni kadrovi nastali su u elegantnoj vili i evociraju uspomenu na klasične GUESS kampanje uz neizbježan uticaj estetike i ličnog stava Dženifer Lopez.

“Njen uticaj nastavlja da raste i ova kampanja odaje počast ženama koje dobijaju na lepoti sa godinama. Njena lepota i sofisticiranost isijavaju kroz kampanju i veoma sam uzbuđen što je Dženifer prihvatila da bude naša nova GUESS devojka, ali u isto vreme i ’Femme Fatale’ za Marciano“- izjavio je Pol Marciano art direktor i dizajner ovog popularnog brenda.

JLo je već uradila nekoliko fotografija a jednu je okačila i na svoj privatni profil na društvenoj mreži Instagram ispod koje je ostavila poruku: ” Pogodite ko je nova GUESS djevojka…?”.

Izvor slike: Instagram/@Jlo

Izvor: Grazia Srbija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Izdvajamo
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial