Loading...
FilmKultura

Dugo očekivani film Justice League od danas u kinima

Justice League

Ljubitelje žanra science fiction očekuje danas u kinima film Justice League, koji je režirao Zack Snyder. Glavne uloge tumače : Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Jason Momoa, Ezra Miller i Ray Fisher. Nakon negativnih kritika upućenih filmu Batman vs Superman, studio Warner Bros namjerava da vrati povjerenje svojih fanova.

Otkriven je synopsis za film :

Nakon što je povratio vjeru u ljudski rod, inspirisan Supermenovim nesebičnim delima, Bruce Wayne za pomoć angažuje svoju saveznicu Dianu Prince, kako bi se zajedno suprotstavili velikoj nadolazećoj prijetnji. Zajedno, Batman i Wonder Woman rade na oformljavanju tima sačinjenog od meta-ljudi koji su u stanju da se suprotstave probuđenoj velikoj prijetnji. Ipak i pored formiranja do sada neviđene grupe superheroja koju sačinjavaju Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg i Flash – možda je već kasno da se planeta spase nadolazećeg napada kataklizmičkih proporcija.

Liga pravde, takođe poznata i kao Liga pravde Amerike, je fikcioni tim super heroja koji se pojavljuju u američkim stripovima izdatim od strane DC animiranog univerzuma.

Liga pravde je začeta od strane pisca Gardnera Foksa i prvi put se pojavila u stripu Hrabri i odvažni. Liga pravde je dobila svoj lični strip nazvan Liga pravde u oktobru 1960. 2011. godine je DC “restartovao” svoj univerzum i objavio modifikovane priče svih svojih junaka i timova. Tada je objavljen i drugi tom Lige Pravde, a 2015. je objavljen četvrti tom Lige Pravde Amerike. Od nastanka, tim je više puta korišćen u filmovima, serijama i video igrama.

U sljedećim terminima možete gledati film:

2D u 21:30,

3D u 16:30,

19:00 + sub/ned 14:00

 

Budžet filma iznosi 300 miliona dolara. Na platformi imdb ocjenjen je sa 8,1.

Izvor: cineplexxpalas   imdb oradio

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Izdvajamo
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial