Loading...
Vježbe

Crvena Zvezda u London ide po transfer vijeka?

Predstojeća utakmica u Londonu mogla bi da donese višestruku korist crveno-belima. Oči uprte u najboljeg stranog golgetera u istoriji Crvene zvezde.

Fudbalere Crvene zvezde u četvrtak očekuje gostovanje Arsenalu u okviru 4. kola grupne faze Lige Evrope, a ukoliko crveno-beli uspeju da ostanu nesavladani na “Emiratima” jasno je da bi sa takvim rezultatom prišli korak bliže prezimljavanju u Evropi.

Utakmica u Londonu biće značajna i sa te strane što će na tribinama biti skauti mnogih evropskih klubova koji će pratiti nastupe pojedinih Zvezdinih igrača, a poseban fokus biće stavljen na izdanje Ričmonda Boaćija.

Za samo deset meseci u Zvezdi reprezentativac Gane uspeo je da postigne trideset golova i da sa takvim učinkom privuče veliku pažnju bogatih evropskih klubova među kojima se navodno nalazi i Čelsi!?

Razmišljaću samo o utakmici, glavom sam u Crvenoj zvezdi. Ko god da dođe da me gleda, ne opterećujem se. Ako Bog kaže da bi trebalo da se preselim iz Beograda, tako će i biti“, kaže Boaći za “Žurnal” pred gostovanje Arsenalu.

Prethodnog leta Zvezda je navodno odbila ponudu tešku 4.000.000 evra za Ričmonda Boaćija, a ako je verovati pisanjima pojedinih medija londonski “Palvci” bi u januaru mogli da iskeširaju 10.000.000 evra za reprezentativca Gane.

Za sada sam u Crvenoj zvezdi, uživam ovde i trenutno sam u najboljem periodu karijere. Igraću, uživaću i verovatno ću poslati loptu u Arsenalovu mrežu, a to će biti jedno od mojih najvećih dostignuća u životu“, poručuje Boaći.

Ukoliko mu pođe za rukom da zaista pošalje loptu u Arsenalovu mrežu na “Emiratima” nema sumnje da će to biti još jedan plus koji će strani skauti upisati u beležnice uz ime Ričmonda Boaćija.

Što se tiče Crvene zvezde, dobra je stvar što u svojim redovima ima igrača na čijoj prodaji bi mogla bogato da zaradi, a ako zaista ima istine u priči da ta zarada može da ide i do 10 miliona evra onda bi taj transfer predstavljao najveću prodaju crveno-belih u ovom veku.

Izvor: zurnal.rs, sportske.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Izdvajamo
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial